Ga naar de inhoud

Younity Utrecht

Sinds 2022 hebben we bij On The Move Sportvrienden ook een eigen jongere tak, genaamd Younity Utrecht.

We willen jongeren de kans geven hun stem te laten horen en meer betrokken te zijn met beslissingen over dingen die voornamelijk op hen gericht zijn! 

Eigen locatie in Overvecht

Sinds 1 november 2022 beschikken we over onze eigen locatie in Overvecht! Tegenover het winkelcenrtrum, aan de Jonkvrouw Sandrijndreef. Er moet nog veel gebeuren, maar dit pand biedt ontzettend veel mogelijkheden. 

 

Dit wordt een Urban Sport en Cultuurpand, gerund voor en door jongeren! Daarom zijn jongeren nu al betrokken bij de inrichting! Voor iedereen die dit leuk lijkt om nu al mee te denken, je bent van harte welkom bij onze Younity Utrecht Community.

 

Dit wordt de plek voor jongeren die elkaar gaan motiveren! Van jongeren die even willen komen kijken, anderen willen ontmoeten, die willen sporten, die muziek willen maken of tips willen krijgen over hun dagelijkse uitdagingen, tot aan besloten groepen voor jongeren in combinatie met therapie. Iedereen is welkom! 

 

Het is mooi om te zien dat ons missie030 Sport&events programma ook goed aansluit bij deze ontwikkelingen en de behoeftes van de Younity Utrecht Community.

3x3 Unites

In onze Community zitten ook jongeren van Stichting 3x3Unites. Zij bieden verschillende talentontwikkeling programma’s en zetten daarvoor 1 van de snelst groeiende urban sporten, namelijk 3×3 basketbal in om jongeren kansen tegen een echte 3×3 leader te worden. Meer weten, kijk op hun site!

3X3 UNITES

Bekijk alvast ons pand in 360 graden!

Loading...
Top