Ga naar de inhoud

Wie zijn we?

On The Move is in 2010 gestart als idee om sport/beweging te koppelen aan therapie. We willen de jongeren uit de behandelkamer halen en op een andere locatie (het liefst buiten) helpen met hun situatie.

 

De eerste jaren zijn we volledig gericht geweest op de jongeren van Lijn5 en De Rading. Hier zijn ook de ideeën ontstaan om diverse sportmogelijkheden aan te bieden: kennismakingstrajecten maar ook individuele begeleiding. Sinds 2017 zijn we echter ook nauw betrokken bij sportverenigingen en sportbonden. We hebben namelijk gezien dat zij vaak zoekende zijn op het pedagogische vlak. Naast het zijn van een vraagbaak bieden we daar cursussen aan zoals bijvoorbeeld: hoe om te gaan met ‘moeilijke’ jongeren

 

Sinds augustus 2018 zijn we gestart met de proeftuin Sportvrienden. In samenwerking met ZonMw en in het kader van de maatschappelijke diensttijd gaan we onze jongeren koppelen aan sportvrienden.

 

We hebben gezien dat jongeren motiveren de eerste uitdaging is, ze daarna aan het sporten houden de tweede. Door een vriend te koppelen aan een jongere denken wij dat de jongere beter gemotiveerd is en blijft om te gaan bewegen. Iets wat weer een positieve invloed zal hebben op hun zelfvertrouwen en omgeving.

Belangrijke ontwikkelingspunten

sadfasdfas

Ons team

De laatste jaren is ons team flink gegroeid! Idereen zet zich in om jouw optimaal te laten sporten!  

Partners

On The Move werkt veel samen met de lokale overheid en andere instellingen. Dat helpt enorm!

Sponsoren

Er zijn ook bedrijven die van alles beschikbaar maken aan ons. Daar zijn we erg dankbaar voor! 

Top