Meteen naar de inhoud

Sportzorg (4-12 jaar)

Sportzorg zijn trajecten die het hele jaar door worden aangeboden. Hierbij wordt in kleine groepen gesport en draait alles om persoonlijke ontwikkeling. Beter in je vel komen, omgaan met drukte in je hoofd, kennismaken met andere kinderen en meer zelfvertrouwen krijgen. Deelnemers hebben allerlei achtergronden, denk aan ADHD, ADD, autisme, maar kunnen ook bij ons komen omdat ze slechte ervaringen hebben bij een vereniging, geen geld hebben, gepest worden of juist woede aanvallen hebben, etc. Het draait bij ons niet om hoe goed je iets kunt, maar om het plezier! 

Progamma sportzorg Utrecht

Voor 2023 bieden we de volgende trajecten aan:

* Elke maandag van 16 tot 17u in Leidsche Rijn GYMLES. Dit is met name voor 6-9 jaar oud.

* Elke dinsdag van 17-18u in Overvecht BOOTCAMP. Dit is vanaf 8 jaar, maar hier zijn ook wat tieners bij.

* Elke dinsdag van 18u30 tot 20u30 in Overvecht VR-SPORTS. Vanwege de veiligheid is dit vanaf 10 jaar.

* Elke woensdag van 18 tot 19u in Leidsche Rijn THAIBOKSEN. Dit is in de wintermaanden binnen en in de zomermaanden buiten. Leeftijd is tussen 8 en 12 jaar.

* Elke vrijdag van 15u30 tot 17u in Leidsche Rijn VOETBAL. Dit is voor kinderen van 6 – 12 jaar.

* Elke zaterdag van 12-13u in Leidsche Rijn BOOTCAMP. Dit is voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Ben je ouder dan 10, dan hebben we bootcamp van 13 tot 14u.

 

De vraag voor de groep onder 13 is de laatste jaren enorm gestegen. Hierdoor breidt ons aanbod ook iedere keer uit. Hou deze pagina in de gaten voor vernieuwd aanbod, of meld je aan voor de nieuwsbrief. 

voetbaltraining-voor-kinderen

Ervaringen Jousef (vader van 2 kinderen)

We zijn via het buurtteam bij On The Move Sportvrienden terecht gekomen. We wisten niet van hun bestaan af, maar waren ontzettend blij met hun aanbod. GRATIS, met heel veel personlijke aandacht voor onze 2 zonen. Elke week gingen ze met plezier naar de training toe en zagen we ook dat ze steeds meer contact durfden te maken met anderen. 

 

Na een paar maanden hebben we in overleg met OTMS gekeken naar geschikte voetbalverenigingen in de buurt. Sindsdien spelen mijn kinderen nu bij UVV in Leidsche Rijn. Mijn jongste is zelfs zo goed geworden dat hij mee mag doen met O8-1! 

Zonder de positieve start hadden mijn kinderen zich nooit zo kunnen ontwikkelen. We zijn erg dankbaar voor wat OTMS voor hen en eigenlijk ook ons als ouders heeft gedaan! 

 

Top