Meteen naar de inhoud

Amersfoort / Leusden

Sinds 2020 zijn we ook actief in Amersfoort. Hier zijn zowel sportvriendprogramma’s als 1op1 trainingen mogelijk. 

 

We zijn erg trots dat we per 2023 ook gaan starten in Leusden! 

Wat doen jullie eigenlijk allemaal?

Voor meer algemene informatie over wat we als On The Move Sportvrienden voor je kunnen betekenen, zie Wat we doen.

 

Sportvrienden zijn kennismakingstrajecten voor jongeren vanaf 13 jaar. Bij sommige trajecten zijn soms deelnemers onder de 13 jaar ook aanwezig, maar het gaat erom dat het wel in de groep past. We hebben voor kinderen tot 13 is een speciaal programma: Sportzorg Amersfoort en omgeving.

Momenteel lopen bij ons de volgende trajecten:


  • Maandag | 17:00 – 18:00 | BOOTCAMP (v.a. 13 jaar Leusden, start 20 maart)
  • Maandag | 18:15 – 19:15 | THAIBOKSEN (v.a. 13 jaar Leusden, start 20 maart)
  • Maandag | 19:00 – 20:00 | FUNSPORTS (v.a. 18 jaar Amersfoort centrum)
  • Woensdag | 17:00 – 18:00 | VOETBAL (v.a. 13 jaar Amersfoort Schothorst)
  • Woensdag| 18:15 – 19:15 | THAIBOKSEN (v.a. 13 jaar Amersfoort Schothorst)
 
sanne en gwenneth

Ervaringen van Sanne over sportvrienden

Ik ben via mijn pleegbroer bij On The Move Sportvrienden gekomen omdat hij daar kon sporten en dacht, dat wil ik ook! Eerst ben ik gaan padellen en dat beviel heel goed, iedereen was heel bemoedigend en alles was positief! Ik heb nog nooit iemand iets negatiefs horen zeggen, alles wordt vanuit het positieve gezien. Iedereen vindt het wel een spannend, maar omdat de lat niet zo hoog ligt kun je eigenlijk niks fout doen. 

Het waren ook allemaal verschillende jongeren met verschillende niveau’s. Maar dat maakte niets uit, want iedereen mocht er zijn. Het was ook geen probleem wanneer je een keertje niet kon, dan was je de volgende week weer net zo welkom als de week ervoor! Nu ben ik naast padellen ook gaan voetballen en tennissen. 

 

OTMS heeft heel veel voor mij betekend! Het was een hele goede opstart met sporten wanneer je niet meteen naar een vereniging wil of kan. Je kunt heel makkelijk instappen en ik ben echt blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb er weer nieuwe energie van gekregen! Ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit. Ga gewoon een keer mee, desnoods met een bekende! 

 

Top