Ga naar de inhoud

Amersfoort / Leusden

Sinds 2020 zijn we ook actief in Amersfoort. Hier zijn zowel sportvriendprogramma’s als 1op1 trainingen mogelijk. 

 

We zijn erg trots dat we per 2023 ook gaan starten in Leusden! 

Hoe werkt het?

Stap 1

Je meldt je aan

Je kunt je aanmelden via de website, via telefoon of via de funclinics. Samen kijken we wat bij je past en gaan we de strijd aan om 10 weken lang te sporten! Staat je favoriete sport er niet bij, vertel het ons!

Stap 2

Matchingsbijeenkomst

Wij matchen je als jongere aan een student. Dit doen we op basis van je sport, woonplaats, vervoer en interesses buiten de sport. Bij de matchingsbijeenkomst leer je elkaar en de sportgroep kennen.

Stap 3

Start traject

Samen met je Sportvriend en een aantal andere koppels volg je een traject naar keuze. Iedere week hebben we kort contact en motiveren we elkaar. Samen sluiten we het mooi af!

Momenteel lopen bij ons de volgende trajecten:


  • Maandag | 16:00 – 17:00 | VR-SPORTS (Amersfoort)
  • Maandag | 18:00 – 19:00 | KICKBOKSEN (Leusden)
  • Maandag | 19:00 – 20:00 | FUNSPORTS (Amersfoort)
  • Woensdag | 18:00 – 19:00 | ZAALVOETBAL (Amersfoort)
  • Woensdag | 19:00 – 20:00 | KICKBOKSEN (Amersfoort)
 
sanne en gwenneth

Ervaringen van Sanne over sportvrienden

Ik ben via mijn pleegbroer bij On The Move Sportvrienden gekomen omdat hij daar kon sporten en dacht, dat wil ik ook! Eerst ben ik gaan padellen en dat beviel heel goed, iedereen was heel bemoedigend en alles was positief! Ik heb nog nooit iemand iets negatiefs horen zeggen, alles wordt vanuit het positieve gezien. Iedereen vindt het wel een spannend, maar omdat de lat niet zo hoog ligt kun je eigenlijk niks fout doen. 

Het waren ook allemaal verschillende jongeren met verschillende niveau’s. Maar dat maakte niets uit, want iedereen mocht er zijn. Het was ook geen probleem wanneer je een keertje niet kon, dan was je de volgende week weer net zo welkom als de week ervoor! Nu ben ik naast padellen ook gaan voetballen en tennissen. 

 

OTMS heeft heel veel voor mij betekend! Het was een hele goede opstart met sporten wanneer je niet meteen naar een vereniging wil of kan. Je kunt heel makkelijk instappen en ik ben echt blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb er weer nieuwe energie van gekregen! Ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit. Ga gewoon een keer mee, desnoods met een bekende! 

 

Top