Ga naar de inhoud

Missie030: Sport en Events

Zit je momenteel thuis zonder een echter dagbesteding en zou je je graag willen ontwikkelen? Je weet nog niet zo goed waarin maar je vindt sporten wel leuk? En hoe pak je dat dan aan? Dan is Sport en Events iets voor jou! 

 

Wat leer ik?

Je leert vooral jezelf ontwikkelen. Voordat we beginnen gaan we in overleg met je wat je zou willen leren. Bij ons heeft alles met sport en evenementen te maken, maar wat je daarin precies leert is aan jou. Zo hebben we een jongen begeleid die nu buurtsportcoach is, een andere is nu onze eigen voetbaltrainster en weer iemand anders wilde graag meer weten over het maken van video en social media. Ons programma is dus erg uiteenlopend, maar daardoor ook erg succesvol!

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met de Gemeente Utrecht, maar ook partners als Young Ambition en FC Utrecht hebben we een mooi programma in elkaar gezet. Dit programma duurt  in totaal 20 weken, waarbij we uitgaan van zo’n 16 uur per week.

 

 

De lessen zijn zeer afwisselend. Denk aan social media, omgang met anderen, het schrijven van sollicitatiebrieven, bepalen wie je bent en wat je wilt. We proberen de lessen altijd op te leuken door gastcolleges, vaak bekende sporters die iets vertellen over hun doel. Denk aan toptennissers, schaatsers en voetbaltrainers! 

 

 

Wil je meer weten? Mail naar guido@onthemovesportvrienden.nl of bel naar 06-15863206 

Kennismakingsmiddag

Op 7 februari 16 tot 17u een kennismakingsmiddag bij Younity Utrecht. Tijdens deze middag wordt er meer informatie gegeven over ons programma en kun je alvast kennis maken met de trainers. Kom in sportkleding! Deze middag is geschkt voor jongeren, ouders en hulpverleners. 

 

Locatie: YOUNITY UTRECHT, Jonkvrouw Sandrijndreef 35

 

Het programma is vanaf 14 februari tot 26 juni 2024  (20 weken)

Ervaringen van Isabel

Ik vond het een erg leuk programma. Een prettige afwisseling van bijeenkomsten en activiteiten. Het was leuk om met andere jongeren samen aan de toekomst te werken, met ieder zijn eigen doelen. 

Mijn doel was om te ervaren of ik het leuk zou vinden om later iets te gaan doen met sportevenementen en het organiseren daarvan. Door Sport en Events ben ik er zeker van dat ik die richting op wil gaan. Ik heb er zelfs direct een baan aan overgehouden bij On The Move! 

 

Ik heb veel plezier in het aanbieden van de sportactiviteiten. Ik kan mijn sportiviteit en creativiteit heel goed in kwijt! 

Missie030

Sport en Events zetten we samen op met Missie 030. Zij hebben als doel om jongeren tussen de 16 en 27 jaar te motiveren en veel dingen te laten leren. Kijk vooral op de website van missie030 over ons aanbod daar, maar ook welk ander aanbod ze hebben. 

Top