Ga naar de inhoud

Sponsoren

Zonder onze sponsoren zouden wij niet in staat zijn geweest de jongeren te helpen! Zie hieronder welke bedrijven welke van groot maatschappelijk nut zijn geweest!

Wil jij graag iets betekenen voor een ander? Door bijv. sportspullen of sportkleding te sponseren? Of gewoonweg geld doneren om sportlessen of contributies te betalen? 

Decathlon

Wat moet een sportorganisatie zonder sportspullen?
Met de hulp van Decathlon zijn wij nu trotse bezitter van 100den verschillende soorten ballen, pionnen, springtouwen, hesjes, noem maar op.


Tevens sponsort decathlon tegoedbonnen die onze jongeren en studenten na afloop van een succesvol sportvriendentraject mogen besteden! 

Willemsen & De Koning

Eén van de grootste obstakels voor onze jongeren is er te komen. Om deze NEE om te buigen in een JA hebben wij gevraagd of het mogelijk is mee te denken over het vervoer. 

 

In het kader van Social Return bleek er veel meer mogelijk dan gedacht. 3x per week rijden er nu busjes of taxi’s van Willemsen & De Koning door heel regio Utrecht! 

wdk
ah

Albert Heijn

Toen ons gevraagd werd verenigingen te ondersteunen, dachten wij dat het zou gaan om gedragsproblematiek. Maar eén van de grootste problemen is om de ouderparticipatie te vergroten.  Hiervoor hebben we informatieve en actieve brunches opgezet. 

Albert Heijn vond dit zo’n mooi plan dat ze bereid zijn de brunches te voorzien van catering! Ze zorgen voor broodjes, melk, jus d’orange, pakjes drinken, krentenbollen en water voor na afloop van de wedstrijd! 

PicNic

Net als Willemsen & de Koning springt PicNic bij met het oplossen van het vervoersprobleem. Zo rijden de elektrische karretjes ook wel eens met onze jongeren rond! De meestal jonge chauffeurs mogen als tegenprestatie ook mee doen met onze trajecten. Zo slaan we 2 vliegen in 1 klap!

picnic
asr

A.S.R.

De jongeren van ons hebben vaak geen geld voor contributies of sportspullen. Via de Nederlandse Uitdaging kwamen we in contact met A.S.R. Zij hebben ons toen voorzien van maar liefst 2 busjes vol sportkleding! Complete outfits met shirts, broeken, maar ook trainingspakken, sokken en echte sporttassen! 

Voordorp Fitness

Er zijn heel veel jongeren die graag willen fitnessen, maar dit simpelweg niet kunnen betalen. Door onze samenwerking met Voordorp Fitness is het ons gelukt dit toch voor elkaar te krijgen! Adriaan, de eigenaar, biedt ons de ruimte tegen een zeer laag tarief aan en laat ons tevens onze eigen trainers de groep trainen. 

Fighting4Power

Jacqueline, de eigenaresse van Fighting voor Power, zet zich al jaren in om met name meiden en vrouwen meer weerbaarheid te trainen. Ze is in bezit van haar eigen thaiboksschool. Bij haar kennis en ervaringen past onze doelgroep perfect! Jacqueline sponsort ons door de ruimte en de trainer zeer goedkoop aan te bieden, waardoor wij veel meer jongeren deze prachtige sport kunnen aanbieden! 

Top