Ga naar de inhoud

Voor jongeren in Utrecht en Amersfoort (vanaf 12 jaar)

We groeien momenteel flink met On the Move Sportvrienden! We krijgen vaak de vraag over de leeftijden en welk aanbod we dan precies hebben. 

 

Op deze pagina vindt je een overzicht van ons aanbod.

SPORTVRIENDEN

Voor jongeren vanaf de middelbare school (vanaf 12/13 jaar) tot aan ong. 30 jaar bieden wij kennismakingstrajecten aan. Dit noemen we sportvrienden!  Hier gaan we 1x per week samen met anderen in een kleine groep sporten. De keuze is aan jou welke sport. Tevens wordt je gekoppeld aan een student om elkaar te motiveren. Een echte sportvriend dus!  

 

MISSIE030

Een speciaal programma voor jongeren vanaf 15 jaar, die momenteel om wat voor reden dan ook thuis zitten, moeite hebben met hun opleiding of gewoon extra hulp kunnen gebruiken met keuzes maken. Bij het programma missie030 Sport en Events ga je 10 tot 20 weken lang, voor zo’n 16u per week met ons op zoek naar je talenten. Wij doen dit met verschillende sport en beweegactiviteiten, maar ook met evenementen begeleiden en diverse andere klussen. Je krijgt een persoonlijke coach die je helpt jouw doelen te behalen.

 

Personal training

Corona heeft helaas er goed ingehakt bij veel jongeren. We hebben gemerkt dat, hoe veilig en op maat gemaakt ons aanbod ook is, het soms toch erg spannend blijft om in een groep te starten. Deze jongeren kunnen bij ons ook starten via personal training. Via een kennismakingsgesprek maken we dit programma volledig op maat, wel met als doel door te stromen naar onze groepstrajecten. 1op1 is altijd op aanvraag en plekken zijn beperkt! 

Neem contact met ons op
Top