Ga naar de inhoud

Ons Huidig sportaanbod in Utrecht en omgeving.

We groeien momenteel flink met On the Move Sportvrienden! We krijgen vaak de vraag over de leeftijden en welk aanbod we dan precies hebben. 

 

 

Op deze pagina vindt je een overzicht van ons aanbod in de regio Utrecht. Via het hoofdmenu kun je ook al ons aanbod vinden. 

Programma in UTRECHT

SPORTVRIENDEN

Voor jongeren vanaf ong. 13 jaar hebben we sportvrienden ontwikkeld! Hier gaan we 1x per week samen met anderen in een kleine groep sporten. 
Ons aanbod voor sportvrienden Utrecht vindt je hier!

 

SPORTZORG (t/m 12 jaar)

Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben we ons sportzorg programma. Dit zijn lessen in kleine groepen. Samen plezier hebben met sporten, ook wanneer het reguliere sportaanbod in eerste instantie niet geheel passend is. Mocht het mogelijk zijn, dan helpen we de kinderen naar een passende vereniging. Klik hier voor ons sportzorg  (t/m 12 jaar) aanbod.

 

MISSIE030

Jongeren vanaf 15 jaar, die momenteel om wat voor reden dan ook thuis zitten of moeite hebben met hun opleiding, kunnen bij ons het programma missie030 Sport en Events volgen. Hierbij ga je 26 weken lang, voor zo’n 16u per week met ons op zoek naar je talenten. Wij doen dit met sport en bewegen, maar er zijn in Utrecht ook andere programma’s. Kijk naar ons aanbod en neem contact op wanneer je vragen hebt.

 

1OP1 Sporten

Corona heeft helaas er goed ingehakt bij veel kinderen en jongeren. We hebben gemerkt dat, hoe veilig en op maat gemaakt ons aanbod ook is, het toch erg spannend blijft om in een groep te starten. Deze kinderen en jongeren kunnen bij ons ook starten via een 1 op 1 programma. Via een intake maken we dit programma volledig op maat, wel met als doel door te stromen naar onze groepstrajecten. 1op1 is altijd op aanvraag en plekken zijn beperkt! 

Neem contact met ons op
Top