Ga naar de inhoud

Muziekvrienden

Wisten jullie dat muziek dezelfde effecten kan bereiken als sporten? Je leert jezelf omgaan met ritmes en techniek. Hierdoor leg je beter verbanden, wordt je rustiger en krijg je meer controle over de gedachtes in je hoofd. Tel daarbij de vele succesmomenten, dan is muziekvrienden echt iets voor jou!  

Wat leer ik?

Je leert vooral jezelf ontwikkelen. Voordat we beginnen gaan we in overleg met je wat je zou willen leren. Bij ons heeft alles met bewegen en dingen beter kunnen plaatsen te maken. Door muziek te gaan maken/produceren, kun je je beter concentreren en haal je meer uit jezelf. Je legt meer verbanden en kunt ook beter omgaan met drukte in je hoofd. Muziek maken is niet heel moeilijk, je kunt al heel snel een succesmoment ervaren! Van daaruit gaan we doorgroeien!  

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt kiezen uit 2 vormen: 1 op 1 een instrument leren of in een groep leren DJ/produceren. 

 

1 op 1 is elke vrijdag in een muziekruimte in Utrecht. We hebben ervaring met zang, piano, gitaar en drum. De start en het aantal lessen is in overleg.

 

DJ/produceren is in heuse muziekstudio in Hilversum! Dit is in het pand van de Grossierderij, vlakbij het centrum, op 5 min lopen van het station. Je gaat hierbij 10 weken lang op je eigen niveau muziek produceren. Sommigen van jullie vinden het fijn een muziekinstrument te leren, anderen willen misschien wel DJ worden. Deze 10 weken kun je zien als een soort eerste stap met muziek.

 

Bereikbaarheid

Omdat de luxe muziekstudio alleen in Hilversum te vinden is, hebben we dit onderdeel ook mogelijk gemaakt voor jongeren uit de andere steden zoals Utrecht en Amersfoort. De studio ligt op 5 minuten lopen van Hilversum Centraal. Lukt OV echt niet, dan kunnen we altijd kijken of we samen met onze partner Willemsen en De Koning een taxi kunnen regelen. 

wdk
cheyenne

Ervaringen van Cheyenne

Ik vind sportvrienden echt super leuk. Ik heb me eerst opgegeven voor thaiboksen. In het begin wist ik niet wat ik kon verwachten, maar uiteindelijk liet ik het op me afkomen en kwam ik terecht in een hele leuke groep! Ik had ook een hele leuke sportvriend. De trainers (Dion en Jacqueline) waren ook top!  

 

Op een gegeven moment kwam Marco aan met dat je je ook kan opgeven voor de pilot van muziekvrienden. In de muziekles, zoals ik het zelf noem, leerde ik eerst beats maken, maar dat was niet echt mijn ding. Daarna ben ik gaan drummen, echt heel erg leuk, iets waar ik heel graag mee doorga. Ik heb super veel geleerd en Joost heeft me daarbij zo geholpen!

 

Thaiboksen en drummen zijn echt 2 dingen die ik heel leuk vind en ik ben blij dat ik bij sportvrienden terecht ben gekomen! Sportvrienden is een echte aanrader! 

 

Neem contact met ons op
Top