Meteen naar de inhoud

In de media

On The Move wordt soms genoemd in artikelen, filmpjes en social media-uitingen. Hier vind je die linkjes.

Christian over Sportvrienden op MDT.nl (maatschappelijke diensttijd)

Fitness deed Christian altijd met veel plezier. Maar toen hij zelfstandig ging wonen, kwam de klad erin. De MDT Sportvrienden gaf hem een sportief zetje. De beuk erin, zoals hij dat zelf noemt. Christian werd gekoppeld aan een enthousiaste student: “Samen gingen we actief bewegen, zodat we alles om ons heen even konden vergeten.”

Onderzoek van De Hogeschool Utrecht naar Sportvrienden

De Hogeschool Utrecht heeft tijdens de start van ons sportvrienden programma gemonitord wat  het effect was van sportvrienden op de jongeren en de studenten. Omdat het een start was hebben ze ook geholpen met het finetunen van het programma. Mede door dit onderzoek sluit ons programma nu veel beter aan bij wensen van de jongeren en studenten. 

Vrijwilligerswerk iets voor jou!

Isabelle kennen we via ons onderdeel Sport en Events. Zij kwam meteen binnen met een uitgesproken mening en een drive om iets van haar leven te maken. Ze had alleen een beetje hulp nodig in de goede richting. In dit interview vertelt Isabelle uitebreid haar verhaal over hoe ze bij ons terecht kwam en wat ze ervan vond. Met als gevolg dat ze nu ook voor On the move werkt!  

Isabelle bij RTV Utrecht

Toen Isabelle in aanraking kwam met ons programma aanbod, was ze vooral geinteresseerd in FC Utrecht. Helaas kon dit door corona toen niet meer. Maar we zijn haar wens nooit vergeten. Samen met RTV Utrecht hebben we geregeld dat ze toch naar het stadion mocht. Met als absolute hoogtepunt scooren op het veld van de FC! 

Nieuw pand in 2022?

Loading...
Top