Ga naar de inhoud

In de media

On The Move wordt soms genoemd in artikelen, filmpjes en social media-uitingen. Hier vind je die linkjes.

Christian over Sportvrienden op MDT.nl (maatschappelijke diensttijd)

Fitness deed Christian altijd met veel plezier. Maar toen hij zelfstandig ging wonen, kwam de klad erin. De MDT Sportvrienden gaf hem een sportief zetje. De beuk erin, zoals hij dat zelf noemt. Christian werd gekoppeld aan een enthousiaste student: “Samen gingen we actief bewegen, zodat we alles om ons heen even konden vergeten.”

Onderzoek van De Hogeschool Utrecht naar Sportvrienden

De Hogeschool Utrecht heeft tijdens de start van ons sportvrienden programma gemonitord wat het effect was van sportvrienden op de jongeren en de studenten. Omdat het een start was hebben ze ook geholpen met het finetunen van het programma. Mede door dit onderzoek sluit ons programma nu veel beter aan bij wensen van de jongeren en studenten. 

Isabelle bij FC Utrecht

Toen Isabelle in aanraking kwam met ons programma aanbod, was ze vooral geïnteresseerd in FC Utrecht. Helaas kon haar stage bij de club door corona niet meer doorgaan. Maar wij zijn haar wens nooit vergeten. Samen met RTV Utrecht hebben we geregeld dat ze toch naar het stadion mocht. Met als absolute hoogtepunt scoren op het veld van de FC!

Kijk binnen in ons nieuwe pand!

Loading...
Top