Ga naar de inhoud

Copa de Padel

Op 1 tot en met 4 september organiseren wij een internationaal padel toernooi: EY Copa de Padel. We zijn erg trots dat het ons gelukt is de wereldtop van de snelstgroeiende sport in Nederland naar Utrecht te halen. In samenwerking met verschillende partners komt er een heus 

stadion op het jaarbeursplein, met ruimte voor maar liefst 1000 bezoekers per dag! 

Hoofdsponsor EY

We zijn erg blij met de deelname van EY als hoofdsponsor voor ons evenement. Mede door hun financiele bijdrage aan Copa de Padel is het mogelijk het evenement professioneel, coronaproof en bezoekersvriendenlijk te maken!

EY logo

Initiator Geert-Jan van Dijken

Geert gelooft al jaren in Padel en promoot waar mogelijk de kansen die deze sport biedt. Zijn droom is het altijd geweest om er een grootschalig en meerdaags evenement van te maken. En dat in onze thuishaven Utrecht.

 

Er is veel overtuigingskracht nodig geweest alles te realiseren, met name omdat we vinden dat als we iets doen, dan moet dat wel goed gebeuren.

Met zijn doorzettingsvermogen, zijn geloof in grootste dingen, zijn kennis van organisatie (bijv. Melkhuisje Masters) en van zijn groot netwerk is het hem gelukt dit allemaal voor elkaar te krijgen. Hoe mooi is het dat er dan ook ruimte is voor onze jongeren om kennis te maken, te helpen en zelfs te sporten in het stadion!

 

Meer info: https://copadepadel.nl/

Bezoek de speciale OTMS BOX bij Copa de Padel

Top