Meteen naar de inhoud

Amersfoort

Amersfoort, de tweede stad waarin On The Move actief is!

 

Meld je aan via het formulier hieronder als je weet waarvoor je je wil aanmelden. Je kan in het formulier ook zien wat we in Amersfoort aanbieden.

Wat doen jullie eigenlijk allemaal?

Voor meer informatie over wat we allemaal voor je kunnen betekenen, zie Wat we doen. Hieronder vindt je het aanbod van het huidige sportvrienden traject in Amersfoort:

 

 

* Maandags | 17 – 18u Funsports | Amersfoort Schothorst

* Woensdags | 17 – 18u Voetbal | Amersfoort Schothorst
* Woensdags | 18 – 19u Thaiboksen | Amersfoort Schothorst 

 

1 op 1 trainingen ook mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden via joris@onthemovesportvrienden.nl of 06-24800179.

sanne en gwenneth

Ervaringen van Sanne over sportvrienden

Ik ben via mijn pleegbroer bij On The Move Sportvrienden gekomen omdat hij daar kon sporten en dacht, dat wil ik ook! Eerst ben ik gaan padellen en dat beviel heel goed, iedereen was heel bemoedigend en alles was positief! Ik heb nog nooit iemand iets negatiefs horen zeggen, alles wordt vanuit het positieve gezien. Iedereen vindt het wel een spannend, maar omdat de lat niet zo hoog ligt kun je eigenlijk niks fout doen. 

Het waren ook allemaal verschillende jongeren met verschillende niveau’s. Maar dat maakte niets uit, want iedereen mocht er zijn. Het was ook geen probleem wanneer je een keertje niet kon, dan was je de volgende week weer net zo welkom als de week ervoor! Nu ben ik naast padellen ook gaan voetballen en tennissen. 

 

OTMS heeft heel veel voor mij betekend! Het was een hele goede opstart met sporten wanneer je niet meteen naar een vereniging wil of kan. Je kunt heel makkelijk instappen en ik ben echt blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb er weer nieuwe energie van gekregen! Ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit. Ga gewoon een keer mee, desnoods met een bekende! 

 

Top