Ga naar de inhoud

Amersfoort / Leusden

Amersfoort, de tweede stad waar OTMS actief is! Hier zijn we sinds 2020 diverse programma’s aan het draaien, zoals sportvrienden en 1op1 trainingen. 

 

In 2023 zijn we officieel ook gestart in Leusden! 

 

Meld je aan via het formulier hieronder als je weet waarvoor je je wil aanmelden. Je kan in het formulier ook zien wat we in Amersfoort/Leusden aanbieden.

Wat doen jullie eigenlijk allemaal?

SPORTVRIENDEN

Voor jongeren vanaf ong. 13 jaar hebben we sportvrienden ontwikkeld! Hier gaan we 1x per week samen met anderen in een kleine groep sporten. 
Ons aanbod voor sportvrienden Amersfoort/Leusden vindt je hier!

 

 

1OP1 Sporten

Corona heeft helaas er goed ingehakt bij veel kinderen en jongeren. We hebben gemerkt dat, hoe veilig en op maat gemaakt ons aanbod ook is, het toch erg spannend blijft om in een groep te starten. Deze kinderen en jongeren kunnen bij ons ook starten via een 1 op 1 programma. Via een intake maken we dit programma volledig op maat, wel met als doel door te stromen naar onze groepstrajecten. 1op1 is altijd op aanvraag en plekken zijn beperkt! 

 

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor hen gaan we kijken wat mogelijk is. 

Jongeren lopen weer blij de deur uit!

Ik werk al jaren met veel plezier samen met On The Move. Jongeren komen voor therapie, gaan daarna sporten en lopen weer blij de deur uit!

Martruy Dekker
De Rading

On The Move speelt een grote rol in de extra begeleiding

Samen met On The Move zijn we een traject gestart om de club Faja Lobi KDS weer beter op de kaart te zetten. Het gaat er weer om dat iedereen met veel plezier op het veld staat, dat de ouders meer betrokken zijn en dat club een beter aanzien krijgt in de stad. On The Move speelt met name op het gebied van ouderparticipatie en de extra begeleiding die nodig is voor een aantal jongeren een grote rol.

John Harvey Thijm
Pro Voetbal Ambassadeurs

Het is mooi de jongeren wat bij te brengen

Al jaren mag ik thaibokstrainingen geven aan de jeugdzorg jongeren via On The Move. Ik doe dit altijd met veel plezier. Je moet je flexibel opstellen en iedere les kan weer een uitdaging zijn, maar het is mooi om de jongeren wat bij te brengen en mijn favoriete sport daarvoor in te kunnen zetten.

Radomir Lalic
Thaibokstrainer en gezinstherapeut Overvecht

On the move heeft onze jongeren letterlijk in beweging gebracht

On the Move bood onze jongeren “personal coaching” aan, dus 1 op 1 sporten. Dat bleek zeer succesvol! De persoonlijke aandacht maakt dat de drempel wegvalt om te sporten. Deze aanpak werkt perfect voor een deel van onze doelgroep die nooit heeft gesport. Naar een sportschool gaan, is een te grote stap. Na enkele weken kregen we zeer positieve reacties van de jongeren en  zagen we dat jongeren zelf met elkaar gingen afspreken om samen te voetballen of een rondje te gaan hardlopen.

Natasja Moesakan
Jeugd en gezinswerker Sovee Pitstop

Prachtige koppeling tussen jongeren en studenten

Wij doen niets liever dan zoveel mogelijk Amersfoortse jongeren in beweging brengen. Vooral de jongeren voor wie dit niet zo vanzelfsprekend is. Hoe fantastisch is het dat de begeleiding van de jongeren dan door de eigen leeftijdsgenoten wordt opgepakt?! On The Move weet als geen ander in te spelen op de behoefte van deze jongeren en studenten.

Sven Slop
Buurtsportcoach SRO Amersfoort

On The Move helpt bij een positief sportklimaat

Met hulp van On the Move werkt SportUtrecht aan een positief sportklimaat bij sportverenigingen. Marco en Inge hebben een doe-mentaliteit, zijn zeer betrokken, creatief in oplossingen en nemen vrijwilligers veel werk uit handen.

Koen van Es
Sportclub adviseur Sport Utrecht
Top