Ga naar de inhoud

1 op 1 trainingen

Er is een grote groep jongeren en kinderen die het erg spannend vinden om te starten in een groep. Juist deze doelgroep is erg kwetsbaar. Vandaar dat wij ook 1 op 1 traingen. Hierbij komt de trainer langs die met jou/de jongere wekelijks een sport activiteit plant. We komen hierbij letterlijk naar jullie toe!   

Welke sport kan ik doen?

Eigenlijk is met 1 op 1 alles mogelijk. Geef vooral wat prettig is en wat niet. Na het eerste overleg gaan we rustig iets opbouwen. Zowel in de fysieke trainingen als in het contact met de trainer. Momenteel hebben we veel jongeren die kiezen voor individueel thaiboksen, voetballen, hockeyen, hardlopen, bootcampen, afvaltrainingen, freerunnen maar ook vooral spelletjes zoals stoepranden, frisbeeen, VR trainingen of wandelingen door het bos. 

Hoe gaat het in zijn werk?

De trainingen gaan in het tempo wat bij je past. We kijken vooral naar iets waar je zin in hebt. Het enige wat we graag zouden willen is bewegen. Maar de 1 wil graag een heel uur sporten, de ander is misschien al moe na 10 minuten. Dat maakt allemaal niet uit. Geef vooral aan wat je wilt en ook vooral wat je niet wilt. Alles draait om veiligheid en plezier!

Pas wanneer we het gevoel hebben dat je er klaar voor bent om naar een groepje te gaan, zullen we je daarin begeleiden. Vaak gaat de trainer ook mee!

1op1 training yannick

Ervaringen van de moeder van E.

E. werd gepest bij zijn vorige voetbalteam, waardoor hij heel onzeker is geworden. Hij vindt het spannend om in een groep iets te laten zien.


Via het buurtteam kwamen we bij On The Move Sportvrienden terecht. begonnen. E. heeft heel even met de bootcamp mee gedaan, maar dat werkte niet zo goed voor hem. Hij heeft nu 1 op 1 begeleiding gekregen met voetballen en dat gaat super goed. Hij vond het in het begin lastig om op een openbaar voetbalveldje te voetballen als er andere mensen waren. Daar kan hij zich nu overheen stappen.


Doordat hij zo gepest is, vond hij zelf dat alles slecht aan hem was. Hij had het gevoel dat alle ogen continu op hem gericht waren. Dat je de slechtste bent van iedereen en ook nog alle ogen op je gericht hebben, gaat je niet helpen. Gelukkig kan hij nu steeds beter zijn ding doen zonder dat hij zich aantrekt dat er bijv. anderen op het veldje zijn.


Hij merkt zelf nu ook dat die spanningen die je in lijf bouwt kan je loslaten met het sporten. Hij is nu aan het leren om dat te doen en daar helpt On The Move Sportvrienden hem heel goed bij. Hij maakt mooie stappen, ook al ziet hij dat zelf soms nog niet in. Maar veel kleine stapjes is uiteindelijk een grote stap!


Neem contact met ons op

Top